Hoe verwijder ik een pagina uit het menu?

Staat er een pagina in het menu, die je daar niet meer wilt hebben? Klik op het tandwieltje voor website instellingen in de grijze linksbovenin. Zoek vervolgens naar ‘hoofdmenu’ om de structuur van je menu aan te passen. Om een pagina te verwijderen, klik je op het rode minteken rechts van de menutitel. Op deze manier verwijder je alleen de pagina uit het menu, niet de pagina zelf. Wil je de pagina verwijderen, ga dan naar het topic ‘Hoe verwijder ik een post’.