Hoe kan ik de formulier inzendingen zien?

Op je website heb je de mogelijkheid om formulieren te maken en deze waar je ook maar wilt op je website te publiceren. Deze formulieren worden verzonden naar het mailadres wat je opgeeft bij het maken van het formulier.

Alle inzendingen die formulieren op je website krijgen, zijn daarnaast overzichtelijk te zien via je dashboard. Klik vanuit het dashboard op ‘Berichten’ in de linkerbalk. Hier zie je een overzicht van alle formulieren, die zijn ingevuld met de pagina waarop het formulier is ingevuld, de datum en tijd van verzending, de inhoud en het mailadres waarnaar verzonden is. Je kunt de berichten aanklikken en desgewenst verwijderen door de berichten te selecteren en op ‘Rij-acties’ te klikken en deze te verwijderen.

Spam via contactformulieren markeren

Mocht er een spambericht via het contactformulier binnenkomen, dan kun je deze of meerdere spamberichten selecteren en via ‘Rij-acties’ markeren als spam. Op dat moment zetten wij het IP-adres van de afzender automatisch op een lijst, zodat er geen contactaanvragen vanaf dat IP-adres meer verzonden kunnen worden.