Hoe verwijder ik een post?

Een post kun je op twee verschillende manieren verwijderen: via het dashboard, of op de post zelf.

Zit je op de post die je wilt verwijderen, dan klik je op het icoontje met de steeksleutel, het tweede knopje in de grijze balk links. Nu worden de instellingen van deze post getoond in een bewerkscherm. Klik rechtsbovenaan op de drie puntjes en vervolgens op ‘Blogpost verwijderen’ of ‘Pagina verwijderen’, afhankelijk van de naam van je post.

Een pagina verwijderen via het dashboard

De tweede manier om één of meerdere posts te verwijderen, is via het dashboard. In het dashboard klik je op ‘Inhoud’ aan de linkerkant. Hier selecteer je één of meerdere posts die je wilt verwijderen en vervolgens klik je op ‘Rij-Acties’ en op ‘Verwijder posts’.

Heb je per ongeluk een post verwijderd? Dan kun je deze actie ongedaan maken en de post weer terugzetten met behulp van versiebeheer.