Hoe verwijder ik een sectie?

Secties zijn herkenbaar aan de groene kleur. Om een complete sectie te verwijderen, klik je linksbovenaan de sectie op het groene pennetje. Er opent een scherm met instellingen voor de sectie. Rechtsbovenin het scherm staan drie stipjes. Als je daar op klikt, verschijnt de optie ‘Paginasectie verwijderen’.

Heb je per ongeluk een sectie verwijderd of de verkeerde sectie verwijderd? Maak je actie ongedaan en zet je sectie terug met versiebeheer.