Toevoegen of verwijderen van (mede)beheerder

Wil je iemand uitnodigen om (mede)beheerder van je website te worden? Regel het eenvoudig via je dashboard! Nadat je hebt ingelogd, kom je op het dashboard terecht, of klik vanuit je website naar het dashboard.

Vervolgens klik je op ‘Gebruikers’ in de linkerbalk en daarna op de blauwe plus bovenin. Hier vul je het mailadres in van de persoon die je toegang wilt geven tot je website. Diegene krijgt direct een uitnodiging in de mail om een account aan te maken met een eigen wachtwoord. Vanaf dat moment kan je (mede)beheerder inloggen en de website bewerken.

Wil je een beheerder verwijderen, klik op het selectievakje, vervolgens op ‘rij-acties’ en dan op ‘verwijder gebruikers’. Vanaf dat moment kunnen deze gebruikers niet langer bewerkingen uitvoeren op de website.