Hoe voeg ik een tabel toe?

Door middel van een tabel (table) kun je informatie overzichtelijk en begrijpelijk presenteren. Deze functie zit in de teksteditor. Je voegt op een pagina dus een ‘bewerkbare tekst’ toe. Onderin de editor klik je op het tabel knopje ⊞.

Vul nu hier meer informatie, of je bijvoorbeeld wel of geen tabelkop wilt hebben, en het aantal kolommen. Als je klaar bent klik je op Apply. Je tabel staat nu voor je klaar.

Deze tabel kun je vullen door te typen. Als je klaar bent met de eerste kolom druk je op pijltje naar links of tab. Dan vul je de tweede kolom, enzovoorts. Als je klaar bent klik je ergens naast de tekst op de pagina zodat de wijziging wordt opgeslagen.