Hoe verander ik de volgorde van secties?

Op je pagina pas je de volgorde van je secties eenvoudig aan via post instellingen. Klik op het steeksleuteltje in de grijze balk. Kies vervolgens voor het derde tabblad ‘paginasecties’, waar je een overzicht ziet van alle secties op de pagina. De sectie is herkenbaar aan de naam die je de sectie hebt gegeven. Als je twijfelt wat welke sectie is, ga dan met je muis over een sectie in het overzicht en je ziet de inhoud van de sectie oplichten op de pagina.

Om de volgorde van secties te wijzigen, sleep je de secties in het overzicht naar de positie die je in gedachten hebt. Klik vervolgens op ‘Opslaan’.