Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Via het dashboard van je website klik je op je eigen mailadres, linksbovenin. Hier verschijnt de optie ‘gebruikersinstellingen’. Deze klik je aan en vervolgens kun je onderin een nieuw wachtwoord invullen. Ter verificatie moet je nog wel één keer je oude wachtwoord invullen. Daarna klik je op ‘opslaan’ en je wachtwoord is gewijzigd.

1.

2.

3


1 x per maand tips voor de ontwikkeling van je websites met Plate ontvangen?

Bekijk nog andere posts