Hoe upload ik een afbeelding?

Op elke plek op je website waar rijen met kolommen staan kun je een afbeelding toevoegen. Navigeer naar de pagina waar je de afbeelding wilt toevoegen, bijvoorbeeld via je dashboard.

Maak in de bestaande rij een extra kolom aan door op het blauwe pennetje te klikken aan de linkerkant van de rij. Nadat je een extra kolom hebt toegevoegd en op ‘Opslaan’ hebt geklikt, zie je dat er een kolom is bijgekomen. Sleep die in de juiste verhouding en dan klik je op het rode plusje, element toevoegen. Hier klik je op ‘Afbeelding’ en hier upload je een afbeelding van je computer of je hergebruikt een afbeelding uit de bibliotheek. Je doet dit door middel van het blauwe plusje. Je kunt via ‘Upload bestand’ direct een afbeelding van je computer selecteren. Zodra je die hebt geupload kun je deze afbeelding toevoegen door op toepassen te klikken en daarna op ‘opslaan’.

Een afbeelding bijsnijden

De afbeelding staat dan op de pagina. Eventueel kun je de hoogte nog aanpassen door de afbeelding bij te snijden. In de video hiernaast zie je hoe dat kan.

Afbeelding minder groot/breed maken

Als een afbeelding er heel groot uit ziet heb je deze waarschijnlijk in een te grote kolom gezet. Dit kun je oplossen door op het blauwe pennetje te klikken aan de linkerkant van de kolom. Hier kun je extra kolommen toevoegen aan de rij zodat de afbeelding minder breed is. In de extra kolommen kun je ook teksten en andere elementen plaatsen.