Hoe kopieer ik een post?

Het kopiëren van een post is een uitkomst als je een nieuwe post wilt maken met een vergelijkbare opzet. Je hoeft dan niet meer na te denken over de opmaak van je post, maar je hoeft alleen de content aan te passen.

1. Ga naar je dashboard en klik op ‘Inhoud’:

2. Je komt op een overzicht terecht van ‘Alle posts’ op je website. Wil je alleen de nieuwsberichten zien, of je projecten, klik dan op ‘nieuwsberichten’ of ‘projecten’ onder ‘Inhoud’. Een specifieke pagina zoek je eenvoudig op met de loep rechtsbovenin het scherm.

Heb je de post gevonden, die je wilt kopiëren, klik dan op de titel in de eerste kolom.

3. In het scherm wat verschijnt, klik je op het knopje ‘Dupliceren’ rechts van de blauwe knop ‘Opslaan’ en vervolgens op ‘Dupliceer pagina’ of ‘Dupliceer blogpost’, afhankelijk van de naam van je post. Je komt direct op de gekopieerde pagina terecht, waar je de titel, de URL, SEO-titel en -omschrijving en evt. publicatiedatum aanpast. Vervolgens klik je op opslaan. In het dashboard staat je nieuwe post nu tussen alle andere posts. Wil je de content van de post aanpassen, klik dan op de URL in de tweede kolom en je wordt direct naar de bewerkomgeving geleid waar je de post kunt aanpassen.